Leiderschaps ontwikkeling in de Zeeuwse natuur

Hoe het gaat binnen bedrijven is meestal een afspiegeling van het leiderschap en wat in het verleden is gebeurd en (on)bewust nog geen afscheid van is genomen. Het investeren in leiderschap is cruciaal om bedrijven of bedrijfsonderdelen (weer) op orde te krijgen en te houden als dat niet het geval is.

Goed leiderschap geeft de mensen de ruimte om maximaal tot hun recht te komen en zorgt voor een open eerlijke manier van omgaan met elkaar. En samen de doelen te bereiken, waar iedereen in dat bedrijf elke dag voor aan staat en uit zijn of haar bed komt. Daarnaast dragen ondernemers en leidinggevenden soms een zware last en weten het ook even niet meer. Ze raken is de frustratie, vermijding, worden boos, nemen het mee naar huis en ga zo maar door. Ik tref ook ondernemers en leidinggevenden die het voor de wind gaat en meer uitgedaagd willen worden en willen groeien naar een hoger niveau of hun persoonlijke ontwikkeling en vaardigheden willen versterken. 

Wandelen door de Zeeuwse natuur voor jouw leiderschapsontwikkeling

Als ondernemer en leidinggevende is het fijn om zo af en toe in een vertrouwelijke setting te kunnen sparren over de ‘uitdagingen’ en vraagstukken waar je mee te maken hebt. Het kan ook zijn dat je het gevoel hebt dat alles op rolletjes loopt en je de behoefte hebt om uitgedaagd te worden om je te prikkelen en te kijken wat nog meer mogelijk is. Als je je leiderschap wilt verbeteren of verstevigen dan gaan we samen letterlijk op pad. Ik neem je mee naar allerlei plekken in de Zeeuwse natuur voor een mooi gesprek in mijn tent aan de Oosterschelde of een lange wandeling door de Yerseke moer. Samen bespreken we je doel en gaan we aan de slag. We hebben vooral mooie gesprekken van ca. 2 uur. Ik daag je uit en vraag je om tussentijds experimenten te doen, help je met je vragen, geef je een boek mee om te lezen e.d. Tussen de ontmoetingen hebben we zo af en toe contact en bespreken we hoe het gaat. 

Effectief leidinggeven aan jezelf en anderen

Naast individuele trajecten is er een mogelijkheid je in te schrijven voor de cursus: ‘Effectief leidinggeven aan jezelf en anderen’. Deze cursus is voor (beginnende) leidinggevende, teamleiders, bedrijfsleiders en projectleiders en wordt gegeven in het voor- en najaar voor maximaal 10 deelnemers per cursus. De cursus duurt ca. 4 maanden. Iedere maand is een plenaire cursusdag met iedere keer verschillende toptrainers. Daarnaast gaan we een avond met elkaar op pad voor een bijzondere ontmoeting (verrassing). Daarnaast heeft iedere deelnemer zijn eigen persoonlijke coach, waarmee hij/zij 1 op 1 aan de slag gaat met zijn/haar ontwikkeldoel. Dit is een goed doordacht en stevig traject waar iedere (beginnende) leidinggevende beter en wijzer van wordt. 

jeroen brusse woosah

Woosah , bedrijfsontwikkeling door mensenontwikkeling

Neem contact op met Jeroen Brussé

Persoonlijk contact met elkaar is mijn middel om jou snel en vlot te helpen. Je kunt me bellen of een bericht sturen. Ik reageer vlot terug. 

woosah
Jeroen Brussé is de oprichter van Woosah. Zijn missie is om personen in verschillende rollen te begeleiden in het veranderen, verbeteren en verstevigen van hun bedrijf of bedrijfsonderdeel.